pris vaerelser

Dobbeltværelse med dobbeltseng *: € 61 / nat chair-in-field-785232

Dobbelt værelse med to senge *: € 66 / nat

Pris pr person for morgenmad: 9,50 €

Vores satser er angivet pr værelse pr dag.

Turist skat
Turist skat: Den Sydfranske Region indførte pr 01-01-2019 en ny turistskat på 1,20 € pr værelse pr dag. Dette gebyr skal betales af alle kunder og er ikke inkluderet i den samlede pris for opholdet. Afgiften opkræves direkte kontant på stedet.

Børn
Ikke egnet til børn (2-12 år)
Ikke egnet til babyer (under 2 år)

Halv pension

Vi tilbyder ikke halvpension.

Morgenmaden serveres hver dag fra kl. 7.30 til 9.00 i form af en kontinental buffet.

Hotellets Restaurant er åben hver aften fra tirsdag til lørdag fra kl. 19.00 til 20.30 samt tirsdag, torsdag og søndag frokost fra kl. 12.00 til 13.30.

Køkkenchefen tilbyder traditionelt fransk køkken kombineret med den solrige smag fra Catalonien.

Kæledyr
Ikke egnet til kæledyr.
Hunde op til 10 kg er velkomne mod et tillæg på 10€ pr. dag (mad er ikke inkluderet). For alles komfort accepterer vi ikke dyr i vores restaurant samt i stuen. Venligst adviser os i forvejen.

Ankomst / Afgang
På ankomstdagen, er dit/jeres værelse tilgængelig fra kl. 16.00. Vi beder om at I forlader værelset senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

For sen ankomst, kontakt venligst hotellet på telefon:
+33 (0) 6 4230 8787

Hotellet er åbent 7/7.
Hotel og restaurant Axat er lukket fra slutningen af ​​oktober til en uge før påske

Interne bestemmelser
Ingen fester eller aftenunderholdning
Ingen støj efter kl. 22.00

Internet
Adgang til trådløst internet er gratis og muligt over hele hotellet.

Senge
Vi har ægte franske senge:
Dobbeltseng på 140 * 190 cm
Enkeltseng 90 * 200 cm

Parkering
Fri parkering foran hotellet. Få meter fra hotellet er der en stor parkeringsplads til rådighed for biler og motorcykler.
Vi tilbyder endvidere at opbevarer cykler i aflåst garage få meter fra hotellet.

Rygning
FORBUD – SIKKERHED – ALARM
Hotellet er et ikke-ryger hotel og der må ikke ryges indedøre. Dette gælder også i restauranten

For rygere er den udendørs balkon tilgængelig 24 timer i døgnet.

Af sikkerhedsmæssige årsager og respekt for alle er rygning strengt forbudt i hele hotellet, herunder hotelværelser.
I overensstemmelse med dekret nr. 2006-1386 af 15. november 2006 om betingelserne for anvendelse af forbud mod rygning på steder, der er bestemt til kollektiv brug, er rygning på hotellets ejendom, herunder i hotelværelser, pålagt en bødestraf på € 68.
Enhver generende udløsning af brandalarmen for manglende overholdelse af denne bestemmelse vil blive opkrævet 150 € for omkostningerne ved ibrugtagning af brandsikkerhedssystemet.

På samme måde er det forbudt at lave mad på værelserne eller spise mad, der ikke leveres af hotellet.

Almindelige salgsbetingelser

Pris
Priserne er angivet i euro. Hotellet er fritaget for moms, jf. 293B af CGI. De viste priser inkluderer kun det der specifikt er nævnt i reservationen. Den pris som er nævnt i bookingen vil blive tilføjet ved fakturering, yderligere tjenester, som hotellet udfører under opholdet samt eventuelt skatten påføres slutfakturen. De priser som er nævnt på dette webstedet kan ændres uden varsel og kun prisen der er angivet i reservationsbekræftelsen er bindende.

Betalingsbetingelser
Afregning sker kontant direkte med hotellet.

Betingelser for annullering
En individuel reservation, 3 værelser eller mindre: Annullering op til 2 dage (48 timer) forud for ankomsten.

For grupper (mere end 3 værelser), betales et depositum svarende til 50% af de bookede værelser. Det indbetalte depositum refunderes ikke i tilfælde af aflysning.
Hvis aflysningen sker på ankomstdagen, eller hvis den oprindeligt planlagte længde af opholdet forkortes: anmodes fuld betaling af det oprindelige planlagte ophold.

Force majeure
Force majeure forstås som en snæver undtagelse fra hovedreglen, idet kun udefra kommende begivenheder, som er uforudsete, kan medføre ophør af reservationen uden beregning. Dette er især tilfældet ved strejke, oprør, optøjer, forbud vedtaget af regeringen eller offentlige myndigheder herunder epidemier og/eller pandemier som har indvirkning på gennemførelse og levering af den indgåede aftale. Ved force majeure suspenderes parternes udførelse af ​​deres gensidige forpligtelser, og at hver part bærer byrden af ​​omkostninger, der er forbundet med dette. Kunderne alene bære de ekstra omkostninger, der kan opstå, for at den videre rejse kan gennemføres.

Gældende ret
Enhver tvist, krav eller tvivlsspørgsmål vedrørende booking for et ophold eller et hotelværelse, er underlagt fransk lovgivning.

For booking eller for mere information, klik her

Comments are closed.